ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
GR από 100€ / EU από 1500€
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
GR Speedex / EU DPD
-57%

Avast Ultimate 2019 1 PC 2 Years Ηλεκτρονική άδεια ENG

Κατασκευαστής:Avast!
[Sign in]
Σύντομη Περιγραφή:
Το Προϊόν διανέμεται Ηλεκτρονικά. Μετά την πληρωμή σας, θα λάβετε e-mail (έως 24 ώρες) με όλες τις απαραίτητες ενέργειες βήμα-βήμα για να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε σωστά το προϊόν και το κλειδί του προϊόντος που αγοράσατε. Το παρόν προϊόν είναι 100% γνήσιο, δε φέρει κουτί ή...
5010121
ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Άμεση παραλαβή ή Παράδοση σε 24 ώρες

Το Προϊόν διανέμεται Ηλεκτρονικά. Μετά την πληρωμή σας, θα λάβετε e-mail (έως 24 ώρες) με όλες τις απαραίτητες ενέργειες βήμα-βήμα για να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε σωστά το προϊόν και το κλειδί του προϊόντος που αγοράσατε.

Το παρόν προϊόν είναι 100% γνήσιο, δε φέρει κουτί ή παρελκόμενα και διανέμενεται με την μορφή ηλεκτρονικής άδειας (Activation Key).

 

Μία εγκατάσταση καλύπτει τα πάντα

Κουτιά προϊόντων

Τα θέλετε όλα; Τα έχετε. Όλα όσα χρειάζεστε για να φροντίσετε τον υπολογιστή σας, σε ένα εύχρηστο πακέτο premium. Το καλύτερό μας antivirus για μέγιστη προστασία από κακόβουλο λογισμικό και ransomware. Απόλυτη προστασία απορρήτου για περιηγήσεις, τραπεζικές συναλλαγές και αγορές στο διαδίκτυο. Εύκολη και ασφαλής διαχείριση και προστασία κωδικών πρόσβασης, σε συνδυασμό με ισχυρότατα εργαλεία καθαρισμού που επιταχύνουν τον υπολογιστή μέσα σε λίγα λεπτά. Όχι απλά ένα, δύο ή τρία: Μιλάμε για τέσσερα-σε-ένα.

Απαιτήσεις συστήματος

*Εκδόσεις 32- και 64-bit, με εξαίρεση τις εκδόσεις Starter και RT.

 

Δείτε γιατί συμφέρει το πακέτο

Απλό και βολικό, ολοκληρωμένο και προηγμένο — σε τιμή πολύ χαμηλότερη από όσα θα πληρώνατε για τις τέσσερις ξεχωριστές εφαρμογές premium. Έχουμε υπολογίσει τα πάντα.

PremierSecureLineCleanup PremiumPasswords Premium
 

Avast Ultimate.
Το πακέτο που έχει όλα όσα χρειάζεστε

Σημαντική οικονομία, δυνατή προστασία. Τέσσερις κορυφαίες εφαρμογές ασφάλειας, απόδοσης και προστασίας απορρήτου σε μία εύκολη και οικονομική εγκατάσταση.Avast Ultimate.

 

Αριθμός αδειών:
1 Χρήστης
Συσκευασία:
Το προϊόν διανέμεται ηλεκτρονικά
Κατασκευαστής:
Avast!
ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ:
Πρέπει να γίνεται πάντα στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική